VIDIUS Zaalreservering

Alle Utrechtse studentenorganisaties kunnen kosteloos gebruik maken van de vergaderzalen in Pnyx (Achter Sint Pieter 25). Deze vergaderzalen bevinden zich op de begane grond en worden gebruikt voor vergaderingen, lezingen en dergelijke.

Er zijn drie vergaderzalen beschikbaar:

- De Grote Zaal (kamer 002, voor ruim vijftig personen)
- De Kleine Zaal (kamer 006, voor ongeveer twaalf personen)
- De Tuinkamer (kamer 001, voor ongeveer twintig personen)

De zalen zijn niet bedoeld voor activiteiten die geluidsoverlast veroorzaken, zoals koorrepetities, borrels of feesten. Zorg er voor dat de zalen netjes worden achtergelaten en dat stoelen en tafels weer in de oorspronkelijke opstelling worden teruggezet. Het is niet toegestaan om meubilair uit de vergaderruimtes of uit het pand te verwijderen. Het is ook niet toegestaan in de vergaderruimtes te roken of te eten.

De zalen in Pnyx zijn te reserveren door alle studentenorganisaties van Utrecht. Voor internen (organisaties met een XS-card voor Pnyx) is dit maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 23.00 uur en voor externen (alle andere organisaties) is dit maandag t/m donderdag 17.00 t/m 23.00. Op die tijden is er een portier aanwezig om de deur open te doen.

Klik hier om de volledig handleiding en huisregels van Pnyx te lezen.

Om een zaal te kunnen reserveren heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Je kunt deze aanvragen bij het bestuur van VIDIUS. Stuur hiervoor een email naar pnyx@vidius.nl.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag: 08.00 – 23.00 uur.
Let op: in het weekend is Pnyx gesloten en ‘s zomers zijn er beperkte openingstijden (van 08.00 tot 17.00 uur).

Klik hier om een zaal te reserveren.