VIDIUS Trainingen

VIDIUS biedt trainingen en trainingsdagen aan studentbestuurders en medezeggenschappers in Utrecht. Dit doen we in nauwe samenwerking met Trainingen op Maat. De intentie van VIDIUS Trainingen is om iedere actieve student te versterken. Ook de betaling is op maat zodat iedere organisatie getraind kan worden.

Alle trainers hebben ervaring opgedaan in een studentenorganisatie of binnen de medezeggenschap. Ook volgt iedere trainer een interne opleiding: zo combineren wij onze ervaring en expertise met goede en inspirerende trainingen. Elke training kent een interactieve aanpak en gaat uit van de input en vragen van de deelnemers.

Voor iedere aanvraag wordt in goed overleg een uniek programma ontwikkeld, afhankelijk van de leervraag en de doelgroep. Op deze manier is geen training hetzelfde. Een gemiddelde training duurt meestal 2 tot 3 uur. Het aanvragen van trainingsdagen of trainingstrajecten waarbij ook organisatorisch ondersteuning wordt geboden, is ook mogelijk. Heb je een idee voor een serie trainingen of een specifiek trainingstraject voor een bestuur, raad of commissie en je weet nog niet zo goed hoe je dit moet aanpakken of wie je hiervoor kan vragen, neem dan gerust contact op met VIDIUS Trainingen.

 

Een training aanvragen

Voor het aanvragen van een training kun je een mail sturen naar trainingen@vidius.nl. Houd er rekening mee dat een training minimaal vier weken van tevoren wordt aangevraagd. Vermeld in de mail in ieder geval het soort training die je wilt aanvragen en contactgegevens. Er zal dan zo snel mogelijk contact worden opgenomen.

 

Tarief

VIDIUS Trainingen vraagt voor trainingen een vergoeding naar draagkracht van de organisatie en tevredenheid over de training. De kosten voor deze training zijn voor de opleiding en de ondersteuning van de trainers en de draaikosten van Trainingen op Maat. Mocht je een indicatie willen van mogelijke kosten, kun je contact opnemen met trainingen@vidius.nl.